HemBabyBabyvakt med video

Babyvakt med video

För de flesta människor är den bästa babyvakten en med babyvakt med video video. De flesta vill kunna se sitt sovande barn, och en babyvakt med video gör just det. De erbjuder också sinnesfrid för föräldrarna. Du behöver inte oroa dig för om eller varför ditt barn gråter och är säkert. Här är mina fem bästa tips på babyvakter.

Bästa babyvakten med video:

 1. Motorola MBP485 Video Babyvakt
 2. Motorola Comfort 50 Video Babyvakt
 3. Motorola Ease 35 Video Babyvakt
 4. Motorola Babymonitor MBP481 Video
 5. ANGELCARE Rörelsemonitor Video AC327

Bästa babyvakten med video

1. Motorola MBP485 Video Babyvakt

Motorola MBP485 är en babyvakt som har allt du behöver för att tillgodose barnets behov. Föräldraenheten har en 5-tumsskärm med infraröd nattsyn och digital zoom, så det är lätt att se din lilla. Den har också möjlighet att prata tillbaka till ditt barn, liksom temperaturen i deras rum. Du kan till och med välja mellan olika vaggvisor för att hjälpa ditt barn att sova. Babyvakten har en kamera som kan rotera och zooma, så att du kan hålla ett öga på saker och ting utan att störa dem.

 • Bra kamera
 • Högkvalitativ video
 • Kan spela vaggvisor

2. Motorola Comfort 50 Video Babyvakt

Motorola COMFORT50 är en smart 2-vägs babyvakt med video och en 5-tums färgskärm som är utformad för att hålla dig i kontakt med ditt lilla barn. Med zoom och infraröd nattsyn kan du se vad de håller på med, även när det är mörkt. Kameran har också en panoramavy, så att du kan se mer av rummet och ditt barn även i mörker.

 • Babyvakt med video
 • Stor skärm att se videon på
 • Infraröd nattsyn

3. Motorola Ease 35 Video Babyvakt

Motorola Ease 35 Video Baby Monitor ger dig en inblick i ditt barns värld. Den stora 5-tumsskärmen, den infraröda nattsynen och zoomfunktionen gör det lätt att se din lilla. Du kan också prata med ditt barn från ett annat rum, ställa in en av de 5 vaggvisorna eller lugnande naturljuden för att den lilla ska somna till och till och med mäta rumstemperaturen så att din bebis aldrig har det för varmt eller för kallt. Med Ease 35 kan du förvänta dig video i hög kvalitet.

 • Bra video
 • Stor skärm
 • Fem inbyggda vaggvisor

4. Motorola Babymonitor MBP481 Video

Håll ett öga på ditt barn med Motorola babyvakt: MBP481 Video. Med den senaste 2,4 GHz FHSS-digitaltekniken kan du vara säker på att signalen är säker och att ingen tjuvlyssnar. Med en 2,0-tums LCD-skärm i fullfärg med fjärrzoom och infraröd nattsyn så att du kan övervaka även i mycket svagt ljus, är denna babyövervakare enkel att använda och bebisvänlig.

Tyvärr är skärmen lite liten för att verkligen dra nytta av detaljinsynen som kameran faktiskt är kapabel att ge, värt att tänka på om bra video är viktigt för dig.

Denna babyvakt är mycket prisvärd, vilket är varför den platsar på denna lista.

 • Babyvakt med video
 • Tyvärr liten skräm
 • Fjärrzoom

5. ANGELCARE Rörelsemonitor Video AC327

ANGELCARE Rörelsemonitor Video AC327 är en babyvakt med videoskärm som känner av om ditt barn andas. Rörelsesensorn placeras under barnets madrass och det finns ingen risk att barnet får tag i den eller att den av misstag hamnar i den smutsiga tvätten. Larmet ljuder i föräldraenheten om barnet inte har rört sig på 20 sekunder.

 • Högkvalitativ video
 • Stor och högkvalitativ skärm
 • Rörelsesensor

Mer om babyvakt med video

En babyvakt måste ha en bra prestanda för att du ska kunna hålla koll på ditt barn. Det finns allt från enklare till lite mer avancerade modeller och det kan ibland vara svårt att välja bland dessa. I min lista så har jag till exempel valt både lite billigare modeller och lite dyrare, men vilken är det som just du behöver?

Ljud- och bildkvalitet är viktigt

Ljudet och videon är såklart det viktigaste här. Grundfunktionen i en babyvakt är trots allt att kunna hålla koll på vad ens bebis gör när du är i ett annat rum. Videokvalitet är det absolut viktigaste så att du tydligt kan se vad barnet gör. En del modeller har till och med en rörelsesensor som går av om barnet skulle bli helt stilla under en längre period, eftersom det kan indikera att något har hänt.

Ljudet är sekundärt men kan definitivt bra till en bättre upplevelse. Många har också tvåstegskommunikation, så barnet kan höra dig också. Då kan du till exempel prata med barnet även om du är i ett annat rum.

Något som de allra flesta modeller kommer med är nattsyn, vilket gör det möjligt att se klart och tydligt även på natten när det är mörkt. Det här är en funktion du kommer att behöva om du till viss del vill ha din babyvakt för att kunna se till barnet även på natten, utan att behöva gå in i barnets rum och eventuellt riskera att väcka bebisen.

Få den bästa säkerheten för ditt barn

Babyvakt skaffar man ofta just för säkerheten. Det här blir ännu viktigare om du har en bebis med hälsoproblem, då kan babyvakten göra det lättare att hålla koll på barnet. Många modeller har också andra intressanta funktioner, exempelvis temperaturmätning och den rörelsesensor jag nämnde tidigare.

Det finns däremot många andra skäl till att använda en babyvakt. En del modeller kommer till exempel med inspelade nattvisor och naturljud som kan spelas upp. Det här kan vara bra för att få barnet att somna lite snabbare.

För att försäkra dig om att du får den bästa möjliga upplevelsen bör du också fundera på vilka krav du personligen har. Med babyvakten får du alltid en skärm, där det som kameran fångar upp visas. Skärmarna kommer i många olika storlekar och det är viktigt att fundera på hur stor skärmen måste vara för att du ska kunna använda den utan problem.

Hitta en bra balans mellan kvalitet och pris

Det finns både billiga och väldigt dyra modeller, men hur dyr måste din egentligen vara? Om du bara är ute efter det mest grundläggande så räcker det kanske med en billigare modell. Om du däremot ska ha en hög säkerhet genom extrafunktioner så kan det vara värt att lägga ut lite mer pengar.

En högkvalitativ babyvakt håller oftast längre eftersom materialen är bättre. På så vis kan du i längden tjäna på det eftersom en och samma babyvakt kan räcka i flera år utan att du behöver köpa en ny.

Lämna en kommentar