HemBabyBabyvakt med kamera

Babyvakt med kamera

I den här artikeln kommer jag att diskutera mina bästa tips på den bästa babyvakten med kamera. Jag kommer också att inkludera användbara tips om var du ska placera kameran och hur du ställer in monitorn.

Bästa babyvakten med kamera:

 1. Motorola MBP485 Video Babyvakt
 2. Motorola Comfort 50 Video Babyvakt
 3. Motorola Ease 35 Video Babyvakt
 4. Motorola Babymonitor MBP481 Video
 5. ANGELCARE Rörelsemonitor Video AC327

Bästa babyvakten med kamera

1. Motorola MBP485 Video Babyvakt

Motorola MBP485 är en lättanvänd babyvakt med video och allt annat som du och barnet behöver. Du kan till och med få temperaturen i ditt barns rum kontrollerad, så att du kan vara säker på att ditt barn inte fryser eller har det för varmt omkring sig.

 • Babyvakt med kamera
 • Lättanvänd
 • Gör allt som behövs

2. Motorola Comfort 50 Video Babyvakt

Motorola COMFORT50 är en bärbar trådlös babyvakt med en 5-tums färgskärm och kamera som gör att du kan hålla ett öga på ditt barn. Med kristallklart tvåvägsljud kan du lugna ditt barn med ljudet av din egen röst och lugna det på avstånd, digital zoom och infraröd nattsyn gör att du kan hålla ett öga på ditt barn även när rummet är mörkare.

 • Bra kamera som syns i stor skärm
 • Kristallklart tvåvägsljud
 • Digital zoom

3. Motorola Ease 35 Video Babyvakt

Motorolas Ease35 är en smart babymonitor med en stor 5-tumsskärm, infraröd nattsyn och zoomfunktion. Den kan också mäta rumstemperaturen så att ditt barn aldrig har det för varmt eller för kallt. Med tvåvägssamtal kan du prata med ditt barn även om du befinner dig i ett annat rum, du kan även ställa in en av de 5 vaggvisorna eller lugnande naturljud för att den lilla ska somna till. Som ett litet bonus är kameran av hög kvalitet.

 • Kamera med hög kvalitet
 • Se rumstemperaturen
 • Starta tvåvägssamtal

4. Motorola Babymonitor MBP481 Video

Motorola MBP481 är en digital babyvakt med 2,4 Ghz FHSS digital teknik som gör att du kan vara säker på att signalen är säker och att ingen tjuvlyssnar på varken ditt barn eller dig. Den här trådlösa enheten har en 2,0-tums LCD-skärm i färg med fjärrzoom och infraröd nattsyn så att du kan övervaka även i mycket svagt ljus. Babyvakten ser kort och gott till att du inte är för långt ifrån ditt barn när det somnar och sover!

Babyvakten har en kamera som fungerar bra, men tyvärr är skärmen lite liten för att ta vara på kamerans kapacitet.

 • Bra kamera
 • Tyvärr liten skärm
 • Gör det du förväntar dig och kräver av en babyvakt

5. ANGELCARE Rörelsemonitor Video AC327

Den här babyvakten har en stor 4,3-tums LCD-skärm som ger dig en tydlig bild av ditt barn, när du vill.

Kameran (som är av hög kvalitet) kan också justeras för att se ditt barn från vilken vinkel som helst, vilket innebär att du kan se ditt barn medan du står i köket och lagar middag. Med den medföljande talk-back-funktionen kan du till och med gosa på din lilla när denna sover.

 • Bra kamera medföljer
 • Stor skärm
 • Talk-back-funktion

Mer om babyvakt med kamera

Babyvakten är i grunden ganska enkel och det går sällan helt fel när du ska köpa en. De större skillnaderna mellan olika modeller är kamerakvalitet och vilka funktioner du får med. Innan du köper en babyvakt så är det bra om du funderar på om den endast ska användas för att hålla koll på barnet, eller om du gärna vill kunna göra mer med den.

Kamerakvalitet är viktigt

Kamerakvalitet är självklart en viktig aspekt och kommer att påverka hur bra koll du har på ditt barn. En dålig bild kommer att göra det svårare att se barnet och i många fall kanske du missar mindre detaljer. Att den ska ha en bra bild är alltså en av de viktigaste sakerna att tänka på.

Med en babyvakt får du alltid till en skärm som du använder för att titta på. Olika modeller kommer med en olika stor skärm. Om du har svårt för små skärmar kan det vara värt att köpa en modell med en lite större sådan.

En del skärmar är runt 4-5 tum, det här ger dig ganska gott om bild för att kunna se vad din bebis gör. Vissa modeller är däremot mindre än så, exempelvis runt 2 tum. Det här är väldigt litet redan som det är och om du har något synfel eller har svårt för små skärmar så kan det här vara ett problem. Du kan jämföra med en mobil eller surfplatta för att få ett hum om hur bra du kan titta på mindre skärmar.

Fundera på vilka specialfunktioner du behöver

När man tänker på en babyvakt så tänker många framförallt på att det är en sorts övervakningskamera. Det här är faktiskt bra grundfunktionen och med lite dyrare modeller så får du faktiskt mycket annat också. Det här är kanske inte nödvändiga funktioner men det kan definitivt vara värt det.

Ett exempel är olika kameralägen, så att du till exempel kan se klart och tydligt när det är mörkt i rummet. Det här gör det möjligt för dig att se vad barnet gör på natten, vilket kan vara bra för säkerheten.

En annan funktion som vissa modeller har är tvåstegskommunikation. Det här innebär att du kan prata med ditt barn även om du är i ett annat rum. Ibland kan du genom den här funktionen till och med spela upp förinspelda sagor, vilket kan hjälpa till att få barnet att sova.

Värt att lägga lite mer pengar på en babyvakt

En babyvakt kan som du nu vet ha flera olika användningsområden. I grunden är det däremot något du använder för säkerheten och för att veta när ditt barn behöver dig. Det är därför värt att fokusera helt på kvalitet och att inte bara titta på priset. Kamerabilden och hur stor skärmen som följer med är kommer att vara bland det viktigaste.

Fördelen med en högkvalitativ babyvakt är också att den håller bättre. Billig teknik har en tendens att gå sönder om den inte tillverkas i tillräckligt bra material. Du kan då använda den längre och du vet med dig att den ljud- och bildkvalitet som du får är tillräcklig.

Lämna en kommentar